Ett fall framåt, trots förlust

Vi lajnade upp med en målvakt, 2 backar och 6 forwards. Det var ett ett yngre gäng som stod för motståndet denna gång och dom hade mycket spring i benen. Det gjorde att tempot blev väldigt högt och därför försökte vi hålla ner tempot så gott det gick.

Försvarspelet funkgerade betydligt bättre i denna match jämfört med premiärmatchen. Målvakts-Micke gjorde flera granna parader och var lysande i kassen. Tyvärr lyckades vi inte lära oss att få stopp på den hårdskjutande och långe spelaren i Boysen.

Boysen var dock trevliga nog att bjuda oss på ett riktigt präktigt självmål som betydde 2-1. Tyvärr missade det gråa laget att visa ut målgöraren efter att han hade kastat sin klubba över sargen vid fadäsen. Boysen gjorde sedan 3-1, men då klev Janne fram och sköt in 3-2 efter ett elegant och hårt skott på slutet. Så det blev lite nerv i matchen under slutminuterna. Men efter lite strul bakom mål, så lyckades Boysen få in 4-2 på slutet.

Så det blev tyvärr ännu en förlust, men ändå ett fall framåt jämfört med förra matchen. Tyvärr så hade vi svårt att få fast bollen och skapa riktigt klara lägen. Med två man till så hade vi nog kunnat trycka på lite mer framåt. Dessutom så hade vi fortfarande svårt med både bollkontakt och tajming.

Men vi tar nya tag inför nästa match :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *