Eagles seriesegrare

Inför söndagens avslutande seriematch var förutsättningarna klara. Sandbäcken hade vunnit sin match och det krävdes seger för att behålla serieledningen. Det gick ganska trögt för Eagles inledningsvis och vi hade svårt att få upp tempo och bollrull samtidigt som Baldrick spelade disciplinerat. Baldrick tog ledningen med 1-0 i första perioden. Den andra perioden påminde mycket om den första där spelet inte ville lossna. David drog in en kvittering, men Baldrick kunde återta ledningen före periodpaus. I sista perioden lossnade det och Daniel K kunde dra in 2-2 och slutligen kunde Fredrik ”Andreas kusin” Dolk sätta 3-2 efter en snygg dragning. Därefter hade vi bra koll på matchen, även om domarna lyckades hitta ett frislag i hyfsat läge för Baldrick i slutsekunderna.